SODA AB är ett familjedrivet företag som tillhandahåller bygg- och anläggningsjänster inom sydöstra regionen.

Vår bas är i Karlskrona i Blekinge men vi åtar oss uppdrag över hela södra Sverige. Vi har lång erfarenhet inom bygg-, fastighet- och anläggningsbranschen och har jobbat med allt från bostadsrenoveringar till stora områdesprojekt. 

0
Medarbetare
0
Nöjda kunder
0 milj
Omsättning
0
Vi fyller 10 år 2021

Vad säger våra kunder?

Historia

SODA AB, Utskrivet SYDOST DYK & ANLÄGGNING AKTIEBOLAG, startade 2011 som eget företag men med personal med många års erfarenhet. Inledande så var vår marknad inriktad på marinentreprenader men då efterfrågan på byggtjänster ökade för oss så har vi idag utökat vår verksamhet och tillhandahåller traditionella byggtjänster. Då vår personal länge varit aktiva inom byggbranschen så var det ett naturligt steg i vår utveckling.

Vår personal är utbildade och certifierade enligt branschens krav och regler. Dykarnas erfarenhet sträcker sig från kommunal- och statlig- dyktjänst till ren arbetsdykning med de certifikat och läkarundersökningar som krävs. Vi följer
Arbetsmiljöverkets krav på vattendykning som är hårt reglerat vad det gäller säkerhet. Arbetsledare hos oss har lång erfarenhet och kompetens inom området. Vi har även finsnickare med många års erfarenhet av inredning och hantverk med bl.a. erfarenhet av möbeltillverkning.

För att säkerställa att den kvalitet som vi står för når ut till dig som kund så skall alla medarbetare och underentreprenörer vara väl medvetna om våra policyers och efterleva dem.

Vi står för hög kvalité och har alltid kundens önskemål i fokus. Kontakta oss idag för en gratis konsultation angående ert projekt! Ring 0707-42 82 84 eller Kontakta oss här.

Fredrik Åkerlund
VD/Ägare

Vad är Team SODA?

Team Soda är vårt Swimrun Team. Vi har gått från medelmåttiga motionslöpare till att tillhöra topp 15 i swimrun-världsrankingen. Vi har förutom de lokala loppen kört ÖtillÖ:s världscupserie i 2 säsonger och har i år igen säkrat en plats till VM i swimrun (65km löp, 10km sim). Våra framgångar vilar nog mest på vilja och pannben med insikten att det blir nästan aldrig som man tänkt sig.